Tuotteet

Uutiskirje

Yrityksestä


Aloin perehtymään tekstiiliteollisuuden epäkohtiin vuonna 2009, jonka jälkeen ympärillä olevat tekstiilit näyttäytyivät minulle täysin uudessa valossa. Innostus aiheeseen johdatti lopulta Linotten perustamiseen. Käsitöitä olen harrastanut pienestä tytöstä lähtien mummon ja äidin jalanjälkiä seuraillen.

 

Linoten tuotevalikoima koostuu pääasiassa GOTS (Global Organic Textile Standard) -sertifioiduista tekstiileistä, joiden koko tuotantoprosessi, kasvin siemenestä valmiiksi tekstiiliksi, on kontrolloitu riippumattoman tahon puolesta. Kaikissa Linoten myymissä kankaissa on käytetty värjäyksessä ns. reaktiivivärejä, joita pidetään ympäristön kannalta parhaimpina synteettisistä väriaineista. Värit ovat erittäin laadukkaita käytössä; ne imeytyvät syvälle kuituun luoden hyvän painojäljen ja värinkestävyyden. Irtoväriä ei juurikaan esiinny värien hyvän kiinnittyvyyden vuoksi.

 

"Linotte" on ranskaa ja tarkoittaa suomeksi hemppoa, joka on kaunislauluinen pieni peippolintu. Lintu on saanut nimensä eri kielillä herkkuruokansa mukaan, jota ovat hampun ja pellavan siemenet.


Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä!

 

Ystävällisesti,

Kaisuliina 
Ostoskori  

Ei tuotteita

Lähetys 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle